Dertien appartementen
Op den Dijck

De appartementen zijn vrijwel allemaal verschillend qua indeling en oppervlakte. Zo is er een prachtige studio beschikbaar voor een starter op de woningmarkt en zijn er diverse grotere appartementen met meerder buitenruimtes. Vanzelfsprekend zal een badkamer en suite niet ontbreken bij de grotere varianten.

Bekijk meer

Appartementen

Het gebouw

Het gebouw telt vijf verdiepingen en is bovendien onderkelderd, waardoor iedere woning beschikt over een berging. Vier appartementen beschikken over een parkeerplaats in de kelder. Aan de achterzijde van het gebouw worden bovendien privé parkeerplaatsen gesitueerd voor de overige appartementen.

Geniet van een prachtig uitzicht over De Noord.

Genieten

Buitenruimtes

Alle appartementen beschikken over één of meerdere balkons of terrassen. Er zijn bovendien appartementen die naast een balkon beschikken over een half inpandige loggia, waardoor bewoners straks maximale privacy en wooncomfort ervaren.

Een luxe appartement met prachtige buitenruimtes.

Inschrijven voor een appartement

Heeft u interesse in een appartement Op den Dijck. Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte over alle ontwikkelingen in Den Dijck.

Inschrijven