Achttien riante villa’s

Het besloten hofje Aan den Dijck biedt royale villa’s in drie verschillende typen, van levensloopbestendig tot extra grote villa’s met desgewenst vijf slaapkamers en twee badkamers voor gezinnen. Aan de voorzijde hebben alle villa’s een overkapte veranda om van het hof te genieten en aan de achterzijde een heerlijke tuin, waarop de grote raampartijen een mooi zicht bieden.

Bekijk meer

Genieten

Groene lus

Door de ronde vorm waarin de woningen zijn gelegen, ontstaat in het midden een gemeenschappelijke binnenplaats met bomen, bloemen en groen. Hier, aan de voorzijde van de villa’s, kunnen buren elkaar ontmoeten, terwijl aan de achterzijde hun blik zich richt op de tuinen en de omringende Groene Long.

18 buitenkansen voor een luxe villa op een unieke plek in Alblasserdam.

Den Dijck Alblasserdam

Hoogwaardige kwaliteit

Karakter van een buitenplaats

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit krijgt Aan den Dijck het karakter van een buitenplaats en is het tegelijkertijd een buitenkans. Hoewel Alblasserdam als dorp al zoveel te bieden heeft, vormt dit bijzondere hofje toch echt een verrijking.

Heerlijk vrij wonen in het groen én alle voorzieningen dichtbij.

Inschrijven voor een villa

Heeft u interesse in een villa Aan den Dijck. Schrijf u dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte over alle ontwikkelingen in Den Dijck.

Inschrijven