Den Dijck

Eigentijds woongenot, met een knipoog naar toen.

Aan de oever van rivier De Noord slingert het dijklint door het eeuwenoude landschap. Op deze plek, waar de geschiedenis haar sporen heeft nagelaten, verrijst een aantrekkelijke woonwijk die van alle hedendaagse gemakken is voorzien. De architectuur is strak en eigentijds, maar met een duidelijke knipoog naar traditionele details. Hier woon je midden tussen het water en het groen, terwijl het centrum van Alblasserdam dichtbij is.

Geniet van het panoramische uitzicht
over De Noord.

Appartementen

Op den Dijck

Op den Dijck biedt straks plaats aan dertien levensloopbestendige duurzame appartementen, met een uniek uitzicht over De Noord. De samenstelling van de appartementen is divers, de gebruiksoppervlakten variëren van 60 tot bijna 120 m2!

Bekijk appartementen

Villa’s

Aan den Dijck

De villa’s in Aan den Dijck zijn gesitueerd in besloten hof met een gemeenschappelijke groene binnenplaats met bomen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen in een fijne omgeving. Aan de achterzijde van de woningen genieten bewoners van optimale privacy en een riante tuin met uitzicht op het groen.

Bekijk villa’s

Omgeving

Alblasserdam heeft veel te bieden.

Alblasserdam is een dorp met iets meer dan 20.000 inwoners. Gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht, neemt Alblasserdam een centrale positie in Zuid-Holland-Zuid in. De aansluiting op de A15 geeft het dorp toegang tot alle belangrijke verkeersaders in de regio. Dankzij deze goede bereikbaarheid zijn de grote steden binnen handbereik.

Alblasserdam zelf heeft ook veel te bieden: een rijk verenigingsleven, winkelcentra, diverse horecagelegenheden, scholen, kerkgenootschappen en een cultureel centrum. In het hart van het dorp vind je het Scheldeplein: de centrale ontmoetingsplaats in het dorp, dat recent geheel vernieuwd is. Hier vind je de wekelijkse markt en worden diverse activiteiten georganiseerd. Voor wie wil, is er genoeg reuring en gezelligheid, maar wie de rust zoekt, zal juist de dorpse kleinschaligheid waarderen.

Centraal gelegen tussen de steden, maar midden in het groen.