De bouwplannen Aan den Dijck en Op den Dijck gaan definitief door!

Na enige tijd van stilte zijn wij verheugd u te kunnen melden dat de bestemmingsplannen voor de bouwplannen van Den Dijck onherroepelijk zijn geworden. Dit betekent dat wij weer vol aan de slag kunnen! Graag geven wij u een update via onze nieuwsbrief.

Naast fantastische ontwerpen voor de villa’s ligt er een bomenplan klaar voor de ontwikkeling zodat het gebied naadloos overgaat in de prachtige natuur van het naastgelegen park. Hier ontstaat een gebied met een grote diversiteit aan beplanting, onder andere aan de aanrijroute en in het hof met de 18 villa’s ter plaatse van de begrenzing van de tuinen van de villa’s en de parkeervoorziening. Een fraai kleurenpalet van beplanting zorgt straks voor een fijne landelijke sfeer..

De planning

De volgende stap is nu de definitieve uitwerking van de bouwplannen, de bouwvergunning is inmiddels ingediend. Wij gaan ook aan de slag met de verkoopstukken, zoals de Artist Impressions, de brochure en een uitbreiding van de website, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste informatie bij een start van de verkoop van beide bouwplannen. In de aankomende periode informeren wij u periodiek via de nieuwsbrief als er stappen gemaakt worden in de nadere uitwerking. Wij verwachten u tegen de zomer te kunnen informeren over een start van de verkoop.

Klik hier om naar de volledige nieuwsbrief te gaan.

Nieuws

We delen graag het laatste nieuws en ontwikkelingen met u.

Recente berichten

20 februari 2024

De bouwplannen Aan den Dijck en Op den Dijck gaan definitief door!

De bouwplannen voor Den Dijck betekenen ook een upgrade voor het gebied met veel aandacht voor het groen.

Lees meer

5 februari 2021

Bijzonder wonen in de buitenplaats aan De Noord!

13 Appartementen en 18 riante villa’s naast de Groene Long van Alblasserdam.

Lees meer

Dit huis, onze woning, dit leefplezier: Het is van ons en ik weet: wij horen hier.